Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /nfs/c09/h04/mnt/140684/domains/bsckosovo.org/html/klasat/klasa.web.php on line 399

Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /nfs/c09/h04/mnt/140684/domains/bsckosovo.org/html/klasat/klasa.web.php on line 399

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /nfs/c09/h04/mnt/140684/domains/bsckosovo.org/html/klasat/klasa.web.php:399) in /nfs/c09/h04/mnt/140684/domains/bsckosovo.org/html/index.php on line 289
BSC | HOME
baneri
Trajnime për ndërmarrësi - Podujevë

Business Support Centre Kosovo implementon projektin e financuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, ku do të organizon trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë.

Të drejtë aplikimi kanë të rinjët nga Komuna e Podujevës, anëtarë të familjeve nën ndihmë (asistencë) sociale dhe personat me nevoja të veçanta, që i takojnë moshës 18-35 vjeç, të cilët kanë ide dhe ambicie për të themeluar biznesin e tyre. 

Trajnimet mbahen në Podujevë, dhe në planprogram janë katër module:

1. Hyrje në Ndërmarrësi,

2. Marketing,

3. Planikfim Financar,

4. Planifikim i

More
Trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë në Kosovë

BSCK ofrojnë trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë në kuadër të Projektit për zhvillimin e shkathtësive për ndërmarrësi dhe zhvillim të planit të biznesit, i cili implementohet nëpërmes Departamentit tëMore

Aplikacioni i përpunuesëve të drurit...

“Rritja e konkurrueshmërisë, kualitetit të prodhimit dhe Shitjeve të përpunuesëve të drurit në komunat Ferizaj, Kaçanik dhe Shtërpce”

Ky projekt është i financuar dhe menaxhuar nga ZyraMore

Trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë - Faza e dytë

BSCK ofron trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë në kuadër të Projektit për zhvillimin e shkathtësive për ndërmarrësi dhe zhvillim të planit të biznesit, i cili implementohet nepërmes Departamentit të Rinisë, që vepron në kuadër të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit. 

ProjektiMore

Upcoming Events