baneri

Trajnim falas: Aplikimi i Statistikës në SPSS

Aplikimi i Statistikës në SPSS (mbahet vetëm për OJQ)

11-15 Shkurt 2016, Prishtinë


KUSH MUND TË MARR PJESË
Trajnim është një

INVITATION FOR EXPRESSION OF INTEREST

“Raising of the Quality Management System and the Environmental Mangement ISO and Certification of
several companies according to Standards ISO

Trajnime për ndërmarrësi - Podujevë

Business Support Centre Kosovo implementon projektin e financuar nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, ku do të organizon trajnime

Trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë - Faza e dytë

BSCK ofron trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë në kuadër të Projektit për zhvillimin e shkathtësive për ndërmarrësi dhe zhvillim

Trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë në Kosovë

BSCK ofrojnë trajnime falas për ndërmarrësit e rinjë në kuadër të Projektit për zhvillimin e shkathtësive për ndërmarrësi dhe zhvillim të

INVITATION FOR EXPRESSION OF INTEREST

“Raising of the Quality Management System and the Environmental Mangement ISO and Certification of
several companies according to Standards ISO 9001:2008 and ISO 14001” and trainning of the same
companies in the Chain of Custody requirements as required by FCS standards.
BSCK/CDFMë shumë

Upcoming Events